Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Recepty

Recepty


Recepty na italské a francouzské speciality

Nakoupili jste v našem obchodě italské těstoviny, olivové oleje a další suroviny a chystáte se připravit skvělou večeři pro partnera nebo pro přátele? Rádi se s vámi podělíme o recepty, které si od našich obchodních partnerů a farmářů vozíme z Itálie a Francie.

Proč vařit doma?

Vaření je skvělé, pokud máte po ruce ty správné suroviny . Potom se příprava jídla stává radostí. Navíc doma připravené pokrmy jsou zárukou čerstvosti a kvality, a ještě přináší radost z vlastnoručně uvařeného jídla.

Připravte si doma malou hostinu. Pozvěte přátele. Ochutnávejte italské nebo francouzské lahůdky a užijte si společné chvíle.

A teď už pro vás máme slíbené recepty!

Štítky:






Orzo e Code di Gambero al Salto

Kroupy nejsou v naší kuchyni příliš zastoupené, zkuste je v nezvyklé kombinaci s krevetami.

Více

Publikováno 7. 5. 2020 14:21

Filetti di Sogliole alla Pizzaiola

Směs rajčat a bylinek se používá převážně jako příloha ke steakům, zde bude chutným doplnkem filetů z jazyka.

Více

Publikováno 7. 5. 2020 14:20

Cipolline in agrodolce

Takto upravenou cibuli podáváme k pečeným a grilovaným masům.

Více

Publikováno 7. 5. 2020 14:16

Pollo al barolo

Piemontský recept na přípravu chutného a vydatného kuřete.

Více

Publikováno 7. 5. 2020 14:01

Sarde in saor

Sardinky ve sladkokyselé cibuli jsou typickým předkrmem z Benátek.

Více

Publikováno 7. 5. 2020 14:01

Orecchiette con Broccoli

Hutné, ručně dělané těstoviny orecchiette ( "ouška" ) s omáčkou z brokolice

Více

Publikováno 7. 5. 2020 13:59

MAIALE AL LATTE

Vepřová pečeně v mléce

Více

Publikováno 7. 5. 2020 13:58

Pollo Arrosto al Limone

Jen těžko najdete jednodušší způsob přípravy kuřete. Zde pečené kuře plněné citrony

Více

Publikováno 7. 5. 2020 13:55

Sugo di Melanzane

Výborná vegetariánská omáčka vhodná ke krátkým těstovinám. Lze použít ale také...

Více

Publikováno 7. 5. 2020 13:54

CONCHIGLIE CON VERDURA ARROSTITE

Tyto těstoviny s pečenou zeleninou můžete podávat jako teplý předkrm, případně další den jako studený...

Více

Publikováno 7. 5. 2020 13:51