Hotovou polentu připravenou podle návodu na obalu rozetřete na plechu vymazaném olejem. Vrstva by měla být vysoká cca 1 cm. Nechte vychladnout a ztuhnout.
V kastrolu se silným dnem rozehřejte přiměřené množství olivového oleje. Přidejte kuře a opékejte na střední teplotě 7 minut ze všech stran, až je na povrchu zlatavé. Maso vyjměte z kastrolu a odložte.
Do výpeku přidejte cibuli a pesto a při nízké teplotě opékejte 5 minut, až je cibule měkká. Vmíchejte víno a vývar a přiveďte k varu.
Do kastrolu vložte maso, podle chuti osolte a opepřete. Na mírném plameni vařte 30 minut, občas zamíchejte.
Polentu nakrájíme na čtverečky a opečeme na pánvi z obou stran do zlatova.
Přidejte hroznové víno rozdělené na půlky a zbavené semen. Několik minut prohřívejte a ihned podávejte s polentou
Severní předměstí 2540E
323 00 Plzeň
Telefon +420 608 065 115
E-mail midaro@midaro.cz
IČ 26388936
DIČ CZ26388936
Společnost je zapsána v OR KS v Plzni,
oddíl C, vložka 17194
Pařížská 2
301 00 Plzeň
Po – Pá 10:00 – 18:00
So 09:00 – 12:00
MasterCard, MaestroVisa