Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Recepty > Cipolline in agrodolce

Cipolline in agrodolce



Ingredience pro 4 osoby

  • 650 gr malých cibulí
  • 50 gr másla
  • 5 lžic krystalového cukru
  • 125 ml bílého vinného octa
  • 2 lžíce octa balsamico
  • sůl, pepř

Příprava (cca 40 min)

V pánvi se silným dnem rozehřejeme při nízké teplotě máslo. Přidáme cukr a za stálého míchání necháme rozpustit.

Přimícháme vinný ocet a ocet balsamico. Přidáme oloupané cibule, dle chuti osolíme a opepříme.

Teplotu zvýšíme na střední stupeň. Pánev zakryjeme pokličkou a 25 minut dusíme, až je cibule měkká. Během dušení 1-2x cibuli otočíme. Ihned podáváme.

CIPOLLINE IN AGRODOLCE