Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Recepty

Recepty


Recepty na italské a francouzské speciality

Nakoupili jste v našem obchodě italské těstoviny, olivové oleje a další suroviny a chystáte se připravit skvělou večeři pro partnera nebo pro přátele? Rádi se s vámi podělíme o recepty, které si od našich obchodních partnerů a farmářů vozíme z Itálie a Francie.

Proč vařit doma?

Vaření je skvělé, pokud máte po ruce ty správné suroviny . Potom se příprava jídla stává radostí. Navíc doma připravené pokrmy jsou zárukou čerstvosti a kvality, a ještě přináší radost z vlastnoručně uvařeného jídla.

Připravte si doma malou hostinu. Pozvěte přátele. Ochutnávejte italské nebo francouzské lahůdky a užijte si společné chvíle.

A teď už pro vás máme slíbené recepty!

LINGUINE CON I CALAMARI

Linguine s kalamáry budete mít uvařené za 30 minut

Více

Publikováno 7. 5. 2020 14:28

FUSILLI AL LIMONE E BASILICO

Fusilli s citrónem a bazalkou oceníte v parném létě.

Více

Publikováno 7. 5. 2020 14:27

Risotto con Porcini Cotti e Crudi

Máme zde podzmi, čas sběru hub. Zkuste rizoto s vařenými a syrovými hříbky.

Více

Publikováno 7. 5. 2020 14:26

Fichi Fritti in Pastella con Crema

Smažené fíky v těstíčku s krémem podávejte se sladkým aromatickým vínem.

Více

Publikováno 7. 5. 2020 14:25

Minestrone D'Orzo

Tentokrát vyzkoušejte kroupovou polévku.

Více

Publikováno 7. 5. 2020 14:24

Lenticchie con Salsiccia

Čočka s klobásou salsiccia Vás příjemně překvapí svojí chutí.

Více

Publikováno 7. 5. 2020 14:23

Trippa alla Ragusana

Vyzkoušejte tento recept na přípravu drštěk

Více

Publikováno 7. 5. 2020 14:21

Orzo e Code di Gambero al Salto

Kroupy nejsou v naší kuchyni příliš zastoupené, zkuste je v nezvyklé kombinaci s krevetami.

Více

Publikováno 7. 5. 2020 14:21

Filetti di Sogliole alla Pizzaiola

Směs rajčat a bylinek se používá převážně jako příloha ke steakům, zde bude chutným doplnkem filetů z jazyka.

Více

Publikováno 7. 5. 2020 14:20

Cipolline in agrodolce

Takto upravenou cibuli podáváme k pečeným a grilovaným masům.

Více

Publikováno 7. 5. 2020 14:16