Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Recepty > Trippa alla Ragusana

Trippa alla Ragusana



Ingredience pro 6 osob

  • 750 gr dršťěk
  • 250 gr cibule
  • 150 gr řapíkatého celeru
  • 120 gr mrkve
  • 50 gr loupaných mandlí
  • 50 gr vlašských ořechů
  • 3-4 loupaná rajčata
  • sýr caciocavallo
  • sůl, pepř,bobkový list, mletá skořice, větvička tymiánu
  • citronová kůra, masový vývar, petrželová nať

Příprava 

Dršťky nakrájejte na kostičky a s 1 bobkovým listem vařte po dobu 4-5 minut

Zeleninu nakrájejte na kolečka a nechte zavadnout na 60 ml olivového oleje, přidejte mandle a oříšky

K zelenině přidejte okapané dršťky, nechte dělat 8-10 minut. pak přidejte nakrájená rajčata.

Po asi 3 minutách zalijte vývarem, podle chuti osolte, opepřete, přidejte špetku skořice a větvičku tymiánu. vařte cca 1 hodinu.

Přidejte petželovou nať a strouhanou citronovou kůru podle chuti.

Podávejte postrouhané sýrem caciocavallo

TRIPPA ALLA RAGUSANA