4 filátka ančoviček
4-6 stroužků česneku
feferonky podle chuti
hrst nahrubo pokrájených černých oliv
plechovka drcených rajčat, nebo čerstvá cherry rajčata
2 lžíce kapary
oregáno, nakrájená hladkolistá petržel
200-300gr špaget (lze i penne ...)
Ma pánvi rozehřejte na mírném ohni olivový olej, přidejte ančovičky,nakrájené feferonky a smažte, až se ančovičky začnou rozpadat. Přidejte nakrajený česnek, olivy, kapary a 2 snitky oregána, lehce osmažte - česnek nesmí zhnědnout. Přidejte drcená rajčata nebo pokrájená čerstvá. Na mírném ohni vařte 15-20 minut, v případě potřeby podlejte vodou z těstovin.
Během přípravy omáčky dejte vařit těstoviny podle návodu na obalu.
Severní předměstí 2540E
323 00 Plzeň
Telefon +420 608 065 115
E-mail midaro@midaro.cz
IČ 26388936
DIČ CZ26388936
Společnost je zapsána v OR KS v Plzni,
oddíl C, vložka 17194
Pařížská 2
301 00 Plzeň
Po – Pá 10:00 – 18:00
So 09:00 – 12:00
MasterCard, MaestroVisa