Maso osolte a opepřete, pro udržení tvaru můžete převázat provázkem. V hrnci rozehřejte máslo s olejem a maso opečte ze všech stran. Přidejte cibuli, rozmarýn a nechte zesklovatět.Přidejte neoloupapný česnek rozebraný na jednotivé stroužky.
Maso zalijte zhruba do 2/3 mlékem, zakryjte poklicí a dejte péct do trouby. Zhruba za 1.5 hodiny je jídlo hotové. Pokud je omáčka přliš řídká, zredukujte její množství vyvařením bez pokličky.
Jídlo má opět spoustu regionálních variací - v některých oblastech se vůbec nepřidává zelenina, jinde se naopak dochuti ješte šalvějí. Omáčka by měla být vždy hustá s oříškovou barvou, kterou získá od použitého másla.
Podávat lze např. s bramborovou kaší, polentou nebo širokými těstovinami.
Severní předměstí 2540E
323 00 Plzeň
Telefon +420 608 065 115
E-mail midaro@midaro.cz
IČ 26388936
DIČ CZ26388936
Společnost je zapsána v OR KS v Plzni,
oddíl C, vložka 17194
Pařížská 2
301 00 Plzeň
Po – Pá 10:00 – 18:00
So 09:00 – 12:00
MasterCard, MaestroVisa