V misce rozšleháme 125ml olivového oleje, česnek, feferonky, kůru a šťávu z citronů, petržel, sůl a pepř. Steaky vložíme do velké mělké misky, přelijeme 4 lžícemi marinády, několikrat obrátíme. Zakryjeme potravinovou folií a na 30 minut odložíme. Zbytek marinády uchováme
Fenykl a cibuli vložíme na rozehřátou pánev (nejlépe s rýhovaným dnem). Přidáme 2 lžíce oleje a opékáme 5 minut po každé straně. Zeleninovou směs přendáme na 4 předehřáté talíře, pokapeme marinádou a udržujeme teplé.
Steaky z tuňáka opékáme 4-5 minut po každé straně, povrch bude na dotek pevný, uvnitř je ryba ještě šťavnatá. Během opékání jednou obrátíme. Hotovou rybu přendáme na talíř a ihned podáváme s čerstvým pečivem
Severní předměstí 2540E
323 00 Plzeň
Telefon +420 608 065 115
E-mail midaro@midaro.cz
IČ 26388936
DIČ CZ26388936
Společnost je zapsána v OR KS v Plzni,
oddíl C, vložka 17194
Pařížská 2
301 00 Plzeň
Po – Pá 10:00 – 18:00
So 09:00 – 12:00
MasterCard, MaestroVisa