V osolené a opepřené mouce obalíme porce mečouna, přebytečnou mouku oklepeme. Na pávnvi rozehřejeme při mírné teplotě 100 ml olivového oleje, přídáme česnek a opékáme dozlatova 2-3 min. Česnek vyjmeme a vyhodíme.
Na pánev vložíme steaky a opékáme při střední teplotě asi 4 minuty až jsou propečené a zlatohnědé, potom vyjmeme a odložíme na teplé místo.
Na pánev přidáme cibuli a ančovičky. Opékáme až je cibule zlatavá, ančovičky rozmačkáváme až mají konzistenci pyré. Přidáme rajčata a opékáme dokud směs nezhoustne. Přimícháme olivy, kapary. ochutíme solí a pepřem. Vložíme steaky, prohřejeme a ihned podáváme
Severní předměstí 2540E
323 00 Plzeň
Telefon +420 608 065 115
E-mail midaro@midaro.cz
IČ 26388936
DIČ CZ26388936
Společnost je zapsána v OR KS v Plzni,
oddíl C, vložka 17194
Pařížská 2
301 00 Plzeň
Po – Pá 10:00 – 18:00
So 09:00 – 12:00
MasterCard, MaestroVisa