Očištěné chobotnice dáme do hrnce s česnekem, rajčaty, pepřem (nebo feferonkou) a olejem. Zakryjeme a necháme dusit cca 50 minut od začátku varu. Odklopením, popřípadě dolitím vody doáhneme požadované hustoty. Před koncem vaření přidáme hojné množství petžele a bazalky.
Chobotnice podáváme se štávou z dušení a toastem. Zredukovanou štávu lze použít k ochucení těstovin.
Severní předměstí 2540E
323 00 Plzeň
Telefon +420 608 065 115
E-mail midaro@midaro.cz
IČ 26388936
DIČ CZ26388936
Společnost je zapsána v OR KS v Plzni,
oddíl C, vložka 17194
Pařížská 2
301 00 Plzeň
Po – Pá 10:00 – 18:00
So 09:00 – 12:00
MasterCard, MaestroVisa