V misce rozšleháme mascarpone s kávou a cukrem. Přidáme 5 lžic neušlehané smetany a nastrouhanou čokoládu (cca 4 lžíce si dáme stranou na ozdobení).
Smetanu ušleháme na tuhou šlehačku, přidáme 1 lžíci směsi mascarpone, promícháme. Vzniklou hmotu pohybem ve tvaru osmičky přimícháme do zbývající směsi mascarpone.
Směs vložíme do mrazuvzdorné nádoby a 3 hodiny necháme ztuhnout v mrazničce.
Poháry naplňíme dezertem, ozdobíme zbylou čokoládou a šlehačkou. Před podáváním můžeme pokapat i trochou Marsaly.
Severní předměstí 2540E
323 00 Plzeň
Telefon +420 608 065 115
E-mail midaro@midaro.cz
IČ 26388936
DIČ CZ26388936
Společnost je zapsána v OR KS v Plzni,
oddíl C, vložka 17194
Pařížská 2
301 00 Plzeň
Po – Pá 10:00 – 18:00
So 09:00 – 12:00
MasterCard, MaestroVisa