Všechnu zeleninu nakrájíme nadrobno. Na pánvi zahřejeme máslo s olejem, přidáme zeleninu a pancettu. Za stálého míchání smažíme při střední teplotě cca 10 minut, až je zelenina měkká.
Přidáme mleté maso, snížíme teplotu a smažíme cca 10 minut. Podle chuti osolíme a opepříme. Směs necháme mírně zredukovat. Do masa je možné na počátku přidat několik kusů drůbežích jater, která omáčce dodají výraznější chuť, připomínající zvěřinu.
Přidáme nakládaná rajčata, víno a 250 ml hovězího vývaru. Pánev zakryjeme poklicí a dusíme při velmi nízké teplotě 2 hodiny. Během této doby občas zamícháme a podle potřeby přidáváme vývar.
Ke směsi přidáme smetanu, důkladně promícháme a již nezakryté dusíme ještě 30 minut. Podle potřeby omáčku dokořeníme.
Severní předměstí 2540E
323 00 Plzeň
Telefon +420 608 065 115
E-mail midaro@midaro.cz
IČ 26388936
DIČ CZ26388936
Společnost je zapsána v OR KS v Plzni,
oddíl C, vložka 17194
Pařížská 2
301 00 Plzeň
Po – Pá 10:00 – 18:00
So 09:00 – 12:00
MasterCard, MaestroVisa