Hovězí maso nakrájíme na větší kostky. Maso osmahneme na oleji. Přidáme celý pepř, česnek, sůl, šalvěj a rozmarýn - přísady je vhodné vložit do gázového sáčku, stolovníci nemusí z hotového pokrmu lovit kuličky pepře. Zalijeme červeným vínem až je maso potopené. Na mírném ohni nebo v troubě dusíme až je maso měkké a omáčka se zredukuje na hustou konzistenci. Pro přípravu lze použít i mletý pepř, výsledná chuť je mnohem výraznější.
Hotový pokrm podáváme s opečeným bílým chlebem.
Peposo je velmi populární pokrm a lze nalézt spoustu různých receptů - do jídla se přidává zelenina, rajčatový protlak ap. Vždy se ale jedná o velmi zdravé jídlo, které neobsahuje tuky a není smažené.
Severní předměstí 2540E
323 00 Plzeň
Telefon +420 608 065 115
E-mail midaro@midaro.cz
IČ 26388936
DIČ CZ26388936
Společnost je zapsána v OR KS v Plzni,
oddíl C, vložka 17194
Pařížská 2
301 00 Plzeň
Po – Pá 10:00 – 18:00
So 09:00 – 12:00
MasterCard, MaestroVisa