Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Recepty > Pennette rustiche

Pennette rustiche



Ingredience pro 4 osoby

  • 350g tstovin pennette 
  • 250g gorgonzoly
  • 100ml smetany
  • 100g žampionů
  • 70g prosciutto crudo
  • 70g cukety
  • 2 listy hlávkového salátu
  • 1 šalotka
  • sůl, pepř , olivový olej

Příprava (cca 30 min)

Těstoviny uvařte v dostatečném množství osolené vody podle návodu al dente.

Mezitím na velmi mírném ohni rozpusťte gorgonzolu nakrájenou na malé kousky se smetanou.

Šunku nakrájejte na tenké proužky,žampiony na tenke plátky, cuketu na malé kostičky a salát na tenké proužky.Vše orestujte na olivovém oleji na nadrobno nakrájené šalotce. Směs osolte, opepřete a vše poduste.Přidejte uvařené těstoviny, prohřejte a na závěr promíchejte s horkou rozpuštěnou gorgonzolou.

PENNETTE RUSTICHE