Do neosolené vody ochucené několika bobkovými listy dejte vařit kůži, nožičku a ocásek.
Na větším kousku másla orestujte nadrobno nakrájenou cibuli, stonek celeru a mrkev. Přidejte na kousky nakrájená žebírka a nechte chvíli orestovat, pokropte bílým vínem. přidejte na kusy nakrájené a vykoštěné části vepřového. Směs osolte a opepřete čerstvě umletým pepřem. Nakonec přidejte rajčatové pyré a na kousky nakrájenou kapustu.
Přidejte klobásky nakrájené na špalíčky, 4 naběračky vody po vaření masa. Nechte dusit pod pokličkou 1,5 hod., občas zkontrolujte, zda se nevyvařilo příliš šťávy.
Pokrm podávejte horký, nejlépe v nádobě, ve které se vařil.
Severní předměstí 2540E
323 00 Plzeň
Telefon +420 608 065 115
E-mail midaro@midaro.cz
IČ 26388936
DIČ CZ26388936
Společnost je zapsána v OR KS v Plzni,
oddíl C, vložka 17194
Pařížská 2
301 00 Plzeň
Po – Pá 10:00 – 18:00
So 09:00 – 12:00
MasterCard, MaestroVisa