Do kastrolu vlijeme smetanu, přidáme vanilku, cukr a mícháme dokud se cukr nerozpustí. Teplotu smetany udržujeme asi na 80st., nesmí se vařit. Želatinu namočíme do vody, necháme nabobnat. Pak ji přidáme do kastrolu a necháme zcela rozpustit. Směs nalijeme do vhodné formy - např. na srnčí hřbet. Hotové necháme v lednici odležet 3-6 hodin.
Vychlazený krém vyklopíme na talíř a podáváme ozdobené ovocem nebo karamelem apod.
Severní předměstí 2540E
323 00 Plzeň
Telefon +420 608 065 115
E-mail midaro@midaro.cz
IČ 26388936
DIČ CZ26388936
Společnost je zapsána v OR KS v Plzni,
oddíl C, vložka 17194
Pařížská 2
301 00 Plzeň
Po – Pá 10:00 – 18:00
So 09:00 – 12:00
MasterCard, MaestroVisa