Sýr z kravského mléka.
Parmigiano Reggiano - u nás známý jako parmazán (i parmezán) je nejtypičtější a nejznámějsí italský sýr. Má výrazné aroma, pikantní chuť a drobivou konzistenci. Parmazán zraje ve tvaru válce s průměrem 35 - 45 cm a výškou 18 - 25 cm. Na záčátku procesu zrání je sýr označen vypálením značky Parmigiano Reggiano a datem výroby po celém obvodu sýra. Pro jeho výrobu musí být použité mléko od krav, které se pásly volně.
Parmazán se do prodeje dostává v několika stupních zralosti : giovane - zraje 14 měsíců, vecchio - zraje 18-24 měsíců, stravecchio - zraje 24-36 měsíců.
Parmigiano dovážíme pro naše zákazníky od menšího producenta Benassi, který upřednostňuje kvalitu před kvantitou. Ochutnejte a posuďte sami, zda se mu to daří.
Severní předměstí 2540E
323 00 Plzeň
Telefon +420 608 065 115
E-mail midaro@midaro.cz
IČ 26388936
DIČ CZ26388936
Společnost je zapsána v OR KS v Plzni,
oddíl C, vložka 17194
Pařížská 2
301 00 Plzeň
Po – Pá 10:00 – 18:00
So 09:00 – 12:00
MasterCard, MaestroVisa