Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Naše nabídka > Dárkové koše > Firemní dárky

Firemní dárky

Skvělý firemní dárek? Delikatesy

Vybrat dárek pro obchodní partnery nebo zaměstnance firmy není vždy jednoduché. Snad každého ale potěší delikatesy od italských a francouzských producentů. Právě takové lahůdky balíme do luxusních dárkových košů nebo krabic a rádi je pro vás opatříme firemními barvami nebo logy. Pořízení firemního dárku svěřte nám a užijte si spokojený výraz vašich zaměstnanců, kolegů a VIP zákazníků.

Koš plný dobrot

Věříme, že záleží i na formě, a tak vám nabízíme hned několik možností, jak váš dárek v podobně delikates zabalit. Oblíbené a tradiční jsou proutěné dárkové koše  zabalené v celofánu a opatřené stuhou. Další variantou jsou luxusní papírové krabice zdobené stuhou. Pokud zvolíte menší počet produktů, můžeme je zabalit jen do celofánu ozdobeného mašlí.

Delikatesy jako dárek

Italské a francouzské delikatesy jsou oblíbeným dárkem. Nikdy jimi neurazíte. Do dárkových košů pro firemní zákazníky a zaměstnance vám rádi zabalíme sýry, salámy, šunky, klobásky, vína, těstoviny, olivové oleje, olivy, sušená rajčata, paštiky, lanýže a produkty s lanýži, francouzské husí a kachní foie gras, špičková italská pesta a paté nebo rajčatová suga, džemy, kávu nebo čokoládu.

Rádi vám pomůžeme s výběrem tematizovaného dárkového koše. Můžeme připravit například dárkový koš s francouzskými sýry a víny, s italskými těstovinami, salámky a olivami. Můžeme vybrat i produkty typické pro jednotlivé regiony – například Toskánsko nebo Sicílie.

Rádi pro vás vymyslíme a připravíme chutný firemní dárek. Kontaktujte nás.

Zobrazit více