Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Aktuálně > FRANCOUZSKÉ KLOBÁSKY

FRANCOUZSKÉ KLOBÁSKY



Datum konání:
16.8.2023

jsou u nás stále velmi oblíbené. Tradiční sušené klobásky z kraje Auvergne se vyrábí z vepřového masa s přidáním dalších druhů masa nebo sýrů či ořechů. Vyzkoušejte třeba klobásku s kachním, kančím, srnčím, klokaním nebo oslím masem. A co třeba klobáska se sýrem s modrou plísní Bleu d’Auvergne, se smaženou cibulkou, sušenými rajčaty lískovými či vlašskými ořechy? Nemůžete si vybrat? Tak ještě přidáme: klobáska s fíky, hříbky, jedlými kaštany, s provensálským kořením, papričkou Espelette, klobáska obalená v pepři ....

francouzské sušené klobásky