Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Recepty > Lenticchie con Salsiccia

Lenticchie con Salsiccia



 Ingredience pro 3 osoby

  • 250 gr čočky
  • 3 klobásky salsiccia
  • 1 větší mrkev, 1 střední cibule
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • zeleninový vývar
  • feferonka, rozmarýn, olivový olej
  • rajčatový protlak
  • parmazán

Příprava 

Mrkev, cibuli a celer nakrájejte na drobno a orestujte na olivovém oleji. Přidejte 1 lžíci rajčatového protlaku a rozmarýn, zalijte vývarema povařte.

Přidejte propláchnutou čočku a vařte cca 20 minut. Podle pořeby přídávejte vývar. Čočka by měla stále plavat.

Přidejte klobásy, feferonku a nechte ještě asi 10 minut vařit. Podle chuti v závěru osolíme a opepříme.

Podávejte postrouhané parmazánem a zakápnuté kvalitním olivovým olejem.

LENTICCHIE CON SALSICCIA