Bresaola je sušené hovězí maso. Nejčastěji se servíruje jako předkrm. Velmi tenké plátky se podávají s rukolou, parmezánem, solí a kvalitním olivovým olejem.
Vynikající sušené vepřové maso z ramene.
Sušené francouzské klobásky z vepřového masa.
Mortadela má charakteristickou a nezaměnitelnou, lehce kořeněnou, nikoliv však štiplavou vůni. Chuť je plná, správně slaná, je v ní patrný harmonický kořeněný nádech, který ale nesmí převládat. Chuť masa je vyvážená díky obsahu kostiček sádla, které salámu dodávají výraznější jemnost.
Uzená pancetta vhodná jako základ výrazných omáček.
Prosciutto crudo "Riserva" je vyráběna podle stejného receptu jako originál "Parma", nejsou ale požadovány tak striktní podmínky na původ masa.
Prosciutto crudo di Parma, neboli Parmská šunka, je typický produkt oblasti mezi Via Emilia (Emílijská cesta z Milána do Rimini) a korytem řeky Enza poblíž města Parmy. Je známá po celé Evropě vždy je zaručen původ v Parmské provincii jelikož znak se smí vypalovat pouze v této oblasti.
Sušená šunka obalená v pepři. Má výraznější slanou chuť.
Speck je produkt typický pro sever Itálie, region Alto Adige.
Pikantní italský salám ochucený pepřem, česnekem a pálivými papričkami.
Severní předměstí 2540E
323 00 Plzeň
Telefon +420 608 065 115
E-mail midaro@midaro.cz
IČ 26388936
DIČ CZ26388936
Společnost je zapsána v OR KS v Plzni,
oddíl C, vložka 17194
Pařížská 2
301 00 Plzeň
Po – Pá 10:00 – 18:00
So 09:00 – 12:00
MasterCard, MaestroVisa