Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Naše nabídka > Dárkové koše

Dárkové koše

Dárkové balíčky a koše plné delikates

Hledáte osobitý a neokoukaný dárek k životnímu jubileu, výročí, svátku, narozeninám nebo Vánocům? Chcete potěšit své obchodní partnery nebo kolegy v práci? Darujte jim gurmánský zážitek. Rádi pro vás připravíme dárkové koše plné těch nejlepších delikates z Itálie a Francie.

Co vám do koše zabalíme?

Dárkové koše připravujeme s láskou a péčí tak, aby obdarovaného potěšil už jejich samotný vzhled. Luxusní produkty si podle nás zaslouží luxusní balení. Dárkové koše vám připravíme na míru podle vašeho rozpočtu. Pokud nevíte, jaké delikatesy chcete do dárkového koše zabalit, rádi vám je doporučíme.

Do dárkových košů nejčastěji balíme: sýry, salámy, šunky, vína, kávu, čokoládu, těstoviny, extra virgin olivové oleje, olivy, sušená rajčata, paštiky a teriny, lanýže a produkty s lanýži, francouzské husí a kachní foie gras, špičková italská pesta a paté nebo rajčatová suga, džemy a mnoho dalšího.

Dárkové koše pro firmy

Specializujeme se na dárkové balíčky pro firmy . Náš sklad má velkou kapacitu, a tak zvládneme připravit stovky dárkových košů plných vybraných delikates. Běžně připravujeme dárkové koše nebo balíčky pro zaměstnance, obchodní partnery a umíme přichystat i dárkové koše pro VIP klientelu.

Oblíbené dárkové balíčky

Dárkový koš nebo balíček vám připravíme podle vašeho přání. Oblíbené jsou klasické dárkové koše  plné delikates zabalené v celofánu. Lahůdky ale rádi zabalíme i do luxusní krabice ozdobené stuhou. Přichystáme i menší dárkové balíčky, kdy produkty zabalíme do celofánu a ozdobíme krásnou stuhou.

Máte speciální přání nebo jasnou představu, jak by měl váš dárkový koš vypadat? Zavolejte nám nebo napište. Rádi vám připravíme dárkový balíček na míru.

Zobrazit více


Parametrické vyhledávání

Zobrazeno 9 položek
  • Dárková krabice Gurmet 1

    Dárková papírová krabice pro gurmeta. Obsahuje francouzské a italské delikatesy, které si každý gurmet vychutná nejen při slavnostních příležitostech.

    Cena [Kč]
    1250
    Výrobce
    MIDARO
    Země původu
    Itálie-Francie
    Balení
    1ks

  • Dárková laťová přepravka Luxus

    Laťová přepravka je vhodným TOP dárkem pro opravdového milovníka luxusu.

    Cena [Kč]
    2995
    Výrobce
    MIDARO
    Země původu
    Itálie-Francie
    Balení
    1ks

  • Dárková laťová přepravka Sicílie

    Laťová přepravka tématicky zaměřená. Produkty pochází pouze ze Sicílie. Jsou pečlivě vybrané pro každou příležitost. Připravíte z nich skvělou večeři, sladkou snídani nebo si jen vychutnáte pohodu se sklenkou sicilského vína. Obrázek je jen informativní.

    Cena [Kč]
    2190
    Výrobce
    MIDARO
    Země původu
    Itálie
    Balení
    1ks

  • Dárkový balíček pro kuchaře

    Dárkový balíček pro kuchaře, milovníka italské kuchyně. Obsahuje produkty, z kterých hravě vytvoří skvělý oběd či večeři. Fantazii se meze nekladou.

    Cena [Kč]
    1450
    Výrobce
    MIDARO
    Země původu
    Itálie
    Balení
    1ks

  • Dárkový koš Francie 2

    Dárkový koš pro milovníka Francie. Všechny produkty pochází pouze z Francie.

    Cena [Kč]
    2390
    Výrobce
    MIDARO
    Země původu
    Francie
    Balení
    1ks

  • Dárkový koš pro gurmeta

    Dárkový koš pro milovníka dobrého jídla a pití. Díky těmto produktům připraví skvělou party nebo si vše vychutná jen sám.

    Cena [Kč]
    2790
    Výrobce
    MIDARO
    Země původu
    Itálie-Francie
    Balení
    1ks

  • Dárkový koš pro gurmeta 1

    Dárkový koš pro gurmeta je plný produktů i pro kuchaře. Díky nim připraví skvělou party nebo si vše vychutná jen sám.

    Cena [Kč]
    2290
    Výrobce
    MIDARO
    Země původu
    Itálie-Francie
    Balení
    1ks

  • Luxusní dárkový koš pro rodinu

    Opravdu luxusní dárkový koš pro celou rodinu. Obsahuje téměř vše, co potřebujete pro přípravu party, oslavy nebo dobré večeře.

    Cena [Kč]
    Na dotaz
    Výrobce
    MIDARO
    Balení
    1ks

  • Obložená mísa

    Obložená mísa připravená dle požadavku klienta. Výběr z italských a francouzských šunek, sýrů a salámů. Lze dekorovat olivami, sušenými rajčaty, naloženými cibulkami, artyčoky apod. Mísa je vždy připravena na zakázku. Je naaranžována na jednorázovém alobalovém podnosu.

    Cena [Kč]
    Na dotaz
    Výrobce
    MIDARO
    Balení
    dle objednávky

Zobrazeno 9 položek